Mentorordning Vision

RAVN Bane er den unge virksomhed som gennem årene er vokset frem i jernbanebranchen.

Det kan gøres bedre, var de tanker, personale, der besidder stor livs- og erhvervserfaring, og som udviser stort engagement og en vilje til at gøre e forskel, er RAVN Bane nu blevet en virksomhed med et stort ov Med dette store overskud ønsker vi som virk også for det samfund, vi lever i. Hvordan kan vi som virksomhed bedre hjælpe samfundet end ved at skabe uddannelses/jobprøvni muligheder for andre, der har haft lidt svært ved at komme i gang.

Jernbanebranchen er en utrolig spændende og afvekslende branche med uanede muligheder for uddannelse og beskæftigelse, vel at mærke også uddannelser fleste personer at skabe sig en fantastisk karriere på meget kort tid. Vores dygtige medarbejdere, ”Mentorer” står klar til at hjælpe andre i gang.

Faktisk ser vi det som vores pligt at kunne bidrage til samfundet på denne måde medarbejdere, at have hjulpet andre til at finde deres skjulte res spændende branche.

Selvfølgelig skal vi ikke glemme, at dette også er hjælp til selvhjælp Med alle disse gode visioner hjælper vi som virksomhed mange mennesker i gang med en karriere, men også vores dygtige medarbejdere ”Mentorer” får en større udfordring og personlig tilfredsstillelse i deres job.

Og når vi som virksomhed kan hjælpe mange mennesker i gang med en karriere, sikre vi jo samtidig i større grad vores egen pension. Vi ser det som en win/win situation.

Behovet for denne form for hjælp til samfundet er kæmpe s Mentorordning Vision Tel +45 3111 6660 info@ravn Fax +45 3173 2266 www.ravn er den unge virksomhed, der startede som en reaktion på alle de (dårligdomme) som gennem årene er vokset frem i jernbanebranchen.

der afstedkom opstarten af denne virksomhed.

Med nøje udvalgt og erhvervserfaring, og som udviser stort engagement og en vilje til at gøre e nu blevet en virksomhed med et stort overskud af kvalifikationer og ress Med dette store overskud ønsker vi som virksomhed at kunne gøre noget mere - ”at kunne gøre en forskel”

Hvordan kan vi som virksomhed bedre hjælpe samfundet end ved at skabe uddannelses/jobprøvni der har haft lidt svært ved at komme i gang. Jernbanebranchen er en utrolig spændende og afvekslende branche med uanede muligheder for uddannelse og beskæftigelse, vel at mærke også uddannelser, som ikke kræver meget skole/teori.

Dette gør det muligt for de fleste personer at skabe sig en fantastisk karriere på meget kort tid.

Vores dygtige medarbejdere, ”Mentorer” står klar til at hjælpe andre i gang. Faktisk ser vi det som vores pligt at kunne bidrage til samfundet på denne måde. Samtidig er det en personlig tilfredsstillelse for vores medarbejdere, at have hjulpet andre til at finde deres skjulte ressourcer og gøre karriere inden for denne at dette også er hjælp til selvhjælp på den gode måde.

Med alle disse gode visioner hjælper vi som virksomhed mange mennesker i gang med en karriere, men også vores dygtige medarbejdere ”Mentorer” får en større udfordring og personlig tilfredsstillelse i deres job. kan hjælpe mange mennesker i gang med en karriere, sikre vi jo samtidig i større grad vores egen pension.

Vi ser det som en win/win situation. Behovet for denne form for hjælp til samfundet er kæmpe stort, og vi i RAVN Bane ønsker at gøre en forskel.